Bytur

Preget av stundens alvor?

Guttene har vært på bytur med mamma og mormor idag. Målet var bursdagspresang til kusine Elise, som fyller ett år neste søndag. Helt utrolig hvor fort tida går. Et år har tuslet avgårde sånn nesten helt ubemerket…

Ikke fullt så preget av stundens alvor...

Altså bytur. Vet ikke hvem som var mest slitne da vi endelig satt i bilen på vei hjem. Minstemann sovnet, og resten av oss var litt mer stille enn da vi kjørte andre veien…mot by og butikker.
Hyggelig var det uansett. Vi fant hva vi skulle, og hadde ennå tid til andre ting. Sånn som barnemeny fra Bergbys, vår «lokale» MacDonalds. Man støtter da lokalsamfunnet ja!
Chips og kyllingnuggets ble smuglet inn på mor’s og mormor’s foretrukkede spisested. Ok da, så spurte vi først. Man er jo ganske veloppdragen tross alt.

Utslitte!


Gutta var i storform, sikkert fordi målet med utflukten tilsa at alle tilgjengelige lekebutikker ble besøkt! Det må mormor si forresten, ikke mye forespørsler fra podene om å få ditt, eller få datt. Faktisk ingen. De har mer enn nok med å se, og å prøve litt her og der. Dessuten er det jo lov for alle å ønske seg «til jul». Til og med for mormor, som fremdeles har en svakhet for dukker. Godt egentlig at nå kan jeg med god samvittighet kjøpe dukker også! Ikke for det, jeg har uten hell forsøkt å prakke på guttene dukker siden de ble født. Klarte å få Marley en smule interessert i en veldig liten periode. Greit med et jentebarnebarn om ikke annet av den grunn. Egoistisk? Jeg? Neida, det er til alles fordel…tror jeg…
Iallefall blir det rosa lær å gå-vogn på prinsessen denne fødselsdagen, med dukke tenker jeg. For det er nemlig forskjell på gutter og jenter, hva vi enn gjerne vil tro. Så er det sagt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s