Første dag i Sedbergh

Morgente

Reisen fra Liverpool gikk strykende, togreiser er hyggelig, og en snill mann fant en bedre rute for oss. Vi skiftet tog i Preston, og tok GLASGOW toget videre til Oxenholm. Stort! Nesten på vei til Glasgow…

Etter å ha ventet på en eller annen buss fra Oxenholm til Sedbergh, kapret vi rett og slett en drosje for å komme oss «hjem». Tony kjørte oss fort som en vind, mens han underholdt oss om blant annet hvor mye hyggeligere nordengelskmenn er i forhold til de fra sør. Ja, ikke vet jeg…men de er faktisk utrolig hyggelige her. Terese var kjapp med å spørre om famileforhold, i håp om allrede fra begynnelsen finne sin gamle venninne en mann fra England.

Vi ankom Sedbergh en time for tidlig, og fant oss en hyggelig kafé, som serverte deilig kaffe og appelsinkake. Yes! Ikke bare serverte de kake og kaffe, de solgte også brukte bøker til £1.50. Klart vi kjøpte hver vår, hm…Terese kjøpte faktisk to.

Hytta var skjønn som en drøm, og jeg kan ikke tro jeg virkelig er her. I England. I Cumbria. Her, med «hills» og sauer på alle kanter. Mulig det vakreste landskap jeg noen gang har sett.

Kvelden ble avsluttet med pizza fra Spar, Doctor Who og X Factor. Kan det bli bedre?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s