Warwick

Fredag sa vi farvel til Sedberg. Vi ville nesten ikke forlate «puben» vår, og vi lovet på tro og ære å sende postkort til ham og henne. Det vil si pubvert med kjæreste. En norsk sau (under sterke protester egentlig fra verten selv) til ham, hva hun ville ha tror jeg skal forbli usagt. Vi var på beina grytidlig neste morgen, for å rekke vårt tidlige tog til neste mål.

Med baggasje oppover ørene, var det et lykkens øyeblikk å se Mark (min gode, gode venn) på stasjonen i Warwick. Etter å ha stappet sakene våre inn på The Black Horse Inn, bar det videre for å hilse på Nessie. Nessie som er verdens søteste bissevov av rasen…vel mest staffordshire bull terrier. Vakker, vakker pels med et hint av blått! Helt sant.

Nessie

Så var det klart for sightseeing. For å få denne unna raskest mulig tok Mark oss med til St. Mary’s kirke, hvor vi klatret oppover i sånn omtrent en time (ok, ganske overdrevet, men det var utrolig bratt, med utrolig mange trinn). Uansett, fra toppen så vi alt vi trengte å se. Fra racerbanen til slottet, eller omvendt! Resten tror jeg vi kaller pubrundesightseeing eller noe i den dur. Utrolig hyggelig var det iallefall. Vi avsluttet med indisk takeaway, etter en koselig rusletur med Nessie i parken. Neste dag ble det søndagslunsj på en pub som vår utrolig omtenksomme Mark hadde valgt ut etter grundige undersøkelser på nettet. Puben serverte ikke bare mat for oss «vanlige» men også en nydelig nøttestek for vegetarianeren i blant oss, altså Terese. Mette i magene av stek og dessert, trasket vi glade i vei til neste pub. The New Bowling Green, Marks yndlingspub, og åstedet for vår siste pint med vår engelske gentleman. Trist og mere trist, men neste dag skulle vi videre til Lillingstone Lovell og Mark skulle av gårde til Norfolk, så avskjedens time var kommet. 

The New Bowling Green

Mark gikk sin vei, og vi tok oss litt tid i Warwicks gater. Vi besøkte en bedårende liten hage, liggende så og si under Warwick Castle, og vi rakk å se borgen…utenfra. Vi var uansett skjønt enige om at denne byen, ja den likte vi. Med sine kirker, borger og hus i tudorstil, er den rett og slett uimotståelig.  

Jeg vil tilbake til Warwick!

The Mill Garden

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s