Siste natt i Little Thatch

Little Thatch

Så er siste kvelden i Little Thatch kommet, og rart å tenke på at i morgen er det nye mennesker som skal sove under de sjokoladebrune bjelkene, her oppe på verdens nydeligste soverom. Rart å tenke på at selv om vi sier til hverandre, at joda, vi kommer tilbake.  Så kommer vi høyst sannsynelig aldri tilbake. Sånn er livet.

Jeg har iallefall hatt en bursdag her, og den kommer jeg aldri til å glemme. Terese sto opp klokken syv, for å bake sjokoladekake. For en overraskelse! Det ble kake og te på senga for begge to.  Senere gikk vi til Akeley for å spise lunsj. En ekte publunsj, hvertfall for meg, som klarte å få i meg en hel porsjon med cottage pai. Med tilhørende pint selvsagt. Jeg har funnet ut at det er så morsomt å prøve forskjellig øl (eller ale), og i går ble det Seafarers Ale. Slett ikke dumt, friskt og godt.

Ettermiddagen tilbragte vi i hagen, for været var strålende fullt av sol og varme hele dagen. Da det begynte å bli kjølig på en side av huset, forflyttet vi oss til den andre siden. Siden med utsikt til kuer og til kirken. Pete kom bort med en flaske øl (alle er veldig opptatt av øl her), som han påsto var verdens beste, og nå fikk vi en på deling for å smake om det stemte. Banks Beer fra Barbados, om noen skulle lure. Etter å ha delt denne lille søte flasken i kveld, kan jeg ikke skrive under på om det er verdens beste pils, men sikkert ganske nære. Når Pete sier det så!

I dag har vi slappet av og forberedt oss på morgendagen. Begge to har hatt lange bad, så nå er vi rene, pene og klare for London. Vi har gått vår siste tur med Jessie, og hatt Izzie på langt besøk. Det ble ikke akkurat middag på oss idag, men det ble kake, Ben&Jerry is og zero til dagens X Factor sending. Sekk og koffert er pakket, og Pete har lovet å kjøre oss til Milton Keynes, fra hvor vi skal ta toget til London.

Vemodig å reise, selv om jeg gleder meg utrolig til torsdag, for da kommer Line!!!!!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s