Runden…

Det tok litt tid å komme seg på tur idag, men så ble det også strikket ferdig en lue, og startet på en bukse til lille Oscar.

Vi bestemte oss for å ta den gamle, gode runden vår! Litt rart å tenke på at det allerede er åtte år siden vi for første gang gikk i skogen «vår». Ja, man hadde som småbarnsmor noen turer, men det er så lenge siden at det er både fortrengt og forgotten. Kan slett ikke huske noen rundtur i alle fall…

Uansett, mange runder er det blitt på oss gjennom årene, og vi blir liksom aldri lei. Eller jo, det gjør vi, noen ganger finner vi andre turmål, prøver andre stier. Vi kommer alltid tilbake til runden!

I dag tok vi en snartur ned den veeldig laange bakken, hvor hunden klarte å sette seg fast helt nederst og helt innerst. Mor vet hvorfor han alltid havner der. Det er er ikke noen hyggelig krok av skogen. Det er kjent at ved minst en høstjakt er det blitt etterlatt «elgrester» her i denne mørke skogkroken. Fysj! Elgrester er ikke et ord for sensible sjeler! Likevel er det sant, og hunder (Maika’n vår er ganske ivrig når det gjelder dette) har funnet både ditt og datt innerst inne i mørket.

Men altså, for å gjøre en lang historie kort (kortere), så måtte mor krabbe inn mellom kvist og annet rask for å redde hunden…da oppdaget hun (bortsett fra en egentlig unevnelig elgskalle) en hyggelig rislende fossefallbekk! Hun kan for øvrig takke seg selv for å havne i (gran)baret, og det gjør hun. Det er nemlig sånn at om man vil være en sånn forbasket ansvarsbevisst hundeier, og feste en lang line til en eventyrlysten hund, da må man regne med konsekvenser!

Bitteliten fossefallbekk!

Bitteliten fossefallbekk!

Resten av turen var ganske fri for dramatikk. Vovsen var usedvanlig harmonisk og fornøyd, han fikk sine bad og han løp etter pinner. Det er nå en gang vovsen’s liv og lykke…

17222989752_f706abdb44_o

Bittelite bjørketre!

Kjempestort hogstfelt!

Kjempestort hogstfelt!

Kast den pinnen da! Nå!!!

Kast den pinnen da! Nå!!!

Reklamer

En tanke om “Runden…

  1. Dere opplever virkelig masse rart!! Glad det ikke er elgrester i Teieskogen! Og Bono er en kjekkas altså😊. Vi gleder oss til neste kapittel!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s