Bitch! 

Ja, helt sant, dette var den første hilsenen vi fikk da vi friske og opplagte tok fatt på dagens tur. Vi skulle på fjelltur i det fine været. 

Betatt av Howgill Fells og de vanlige sauene hilste man muntert på første felles fjellvandrer. Det var slett ikke populært. Svaret som kom var mildt sagt uventet. Bitch (pluss et par andre unevnelige ord) ble kastet tilbake mot oss troskyldige damer. Vi sto der nokså tafatte og så på hverandre. Hadde vi hørt riktig? Enige om at det hadde vi, trakk vi oss forsiktige gjennom nærmeste grind for å øke avstanden til sjokket. Kjente vi ble litt engstelige, ville neste skritt bli damens staver i hodet? Lettelsen var stor da dette ikke skjedde og vi kunne fortsette ferden uskadde men en smule forvirrede…Det skal bemerkes at denne lettere aggressive fjelltraskeren ikke var av engelsk opphav.  I alle fall en trøst for oss!

Resten av turen ble fantastisk! Masse himmel, masse frisk luft og vidunderlig niste! Hunder og sauer (igjen)… Heldigvis traff vi en annen dame langt ute i turen. Hun var veldig engelsk, og så hyggelig at vi gråt av glede da hun etter mange gode ord forsvant oppover fjellkammen. «Keep smiling!», var det siste hun slang over skulderen, og det var akkurat det vi gjorde (etter gråten). Freden var gjenopprettet. imageimage
imageimage
image
image
imageimageimage
image

Slitne, men fornøyde etter flere timer på tur, mesket vi oss med iskrem og jordbær fra Nottinghamshire. Så tenker man det blir egenstekte (men ferdiglagede) paier og salat til kvelds!image

Reklamer

En tanke om “Bitch! 

  1. Kjære gamle England er fantastisk nydelig, og det kommer godt med at dere er flinke til å ta bilder. Lykke til med kveldens eventyr!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s