London 2019

Så er vi her igjen! London med gutta…

Turen over vannet gikk greit som bare det, vi klarte riktignok å «liksommiste» en stykk mobil og et stykk boardingpass før vi engang hadde entret flyet, men det gikk som sagt greit…

Man bor på Paddington i år, og man er svært fornøyd med valg av innkvartering. Noen klaget over kjølighet, men etter en rask samtale med den unge damen i resepsjonen ordnet det seg…tror vi…natten vil vise.

Etter første dag i vår kjære, kjære by er alle svært fornøyd på alle måter. Frokost ble inntatt på Starbucks med Chai Latte og Pumpkin Spice Latte som vidunderlig morgendrikke! Primark ble gjennomgått på kryss og tvers, innkjøp ble utrettet og alle møter nå natten i ny pysjamas. Hvilket selvsagt er uhyre viktig.

Hyde Park er besøkt. Ekorn og duer er blitt matet med nøtter og solsikkefrø. Og så kom regnet! Gjennomvåte styrtet man inn på nærmeste undergrunnsbane for å komme seg kjappest til tørre klær og hvile. Bare hyggelig alt sammen. Hvem kan klage på litt regn når man er der man helst vil være…sammen i London!

Til slutt ble mormor’s overståtte fødselsdag feiret med indisk mat og indisk øl (noen drakk iste og «sparkling water»). En deilig dag var over…

En tanke om “London 2019

  1. Åååå så fint å lese at dere er igang og i farta i London❤🇬🇧Høres ut som dere allerede har gjort MYE! Gleder meg veldig til fortsettelsen😉🤗 Undertegnede er jo også litt glad i å besøke London, ihvertfall av og til 🇬🇧😉Hilse gjengen !
    Lisabetten××

Legg igjen en kommentar